Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΚΛΑΣΜΑ.

Ο άνθρωπος είναι σαν το κλάσμα,ο αριθμητής είναι αυτό που είναι στην πραγματικότητα,ενώ ο παρανομαστής είναι αυτό που νομίζει για τον εαυτό του .
ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΛΑΣΜΑ,
είπε ο ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ.


 ΤΙ ΚΛΑΣΜΑ ΗΜΑΣΤΕ;
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ Η ΜΕ ΜΙΚΡΟ
Η ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ!!!!!!!

Το ποιό σπουδαίο πρόβλημα του πολιτισμού είναι να μάθει τον άνθρωπο να σκέφτεται όπως είπε ένας άλλος ''σοφός'' ο Τ.ΕΝΤΙΣΟΝ.


Εγώ αντέγραψα τα παραπάνω απο το περιοδικό ΦΟΙΒΟΣ μου φανήκανε ζουμερά με ουσία και για να βοηθήσω να λυθεί το πρόβλημα του πολιτισμού και να  σκέφτεται ο άνθρωπος,μούρθε να γράψω τα παρακάτου.

-ΣΟΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΙΣΟΝ ,ΚΑΤ' ΑΛΛΟΥΣ Ο ΕΝΤΙΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ.
 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΤΙΣΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΣΛΑ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ  ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟ ΚΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΟΣΕΙ.
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ''ΚΛΑΣΜΑ'' ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΗΤΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.


Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου